Ταξιδεύοντας απο την Κρήτη στην Κολομβία - σελίδες

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Πως να κάνετε Διακοπές για πάντα

Δεν μπορώ άλλο, νομίζω ότι πνίγομαι, θέλω να φορέσω τις μακριές χρωματιστές μου κάλτσες, να περάσω την φωτογραφική από τον λαιμό, να προσλάβω ένα ξεναγό και να ζήσω αξέχαστες διακοπές σε ένα από τα εξωτικά νησιά της Καραϊβικής. Ή μήπως να κάτσω στα αβγά μου; δεν μου φτάνουν τα λεφτά, μα πώς θα ζήσω κι εγώ το όνειρο; Χμ, το βρήκα! Θα γίνω πλούσιος, όπως κι όλους άλλωστε, θα δουλεύω μέχρι τα 65 μου, σκληρά, θα ξοδεύω χρήματα μόνο για τα απολύτως απαραίτητα και μετά σίγουρα, το κράτος στο οποίο θα ζώ, θα με ανταμείψει με μία πολύ γενναιόδωρη σύνταξη για την συλλογική μου προσπάθεια και δουλεία υπέρ του υπερούσιου των πλουσίων και για το υπόλοιπο της ζωής μου θα κάνω διακοπές για πάντα!!!! Τέλεια! όπως συνηθίζω να λέω. Πως δεν το είχα σκεφτεί τόσο καιρό;

Ντρρρρρριν ντρρρρρρρινννν, ωχ, το ξυπνητήρι μου, ώρα να ξυπνήσω. Λέω να απλοποιήσω την ζωή μου. Ας μιλήσουμε για το πραγματικό ταξίδι.

Στο θέμα μας, λοιπόν. Είναι γνωστό ότι η Κολομβία παράγει και εξάγει σε όλο τον κόσμο τον καλύτερο καφέ. Cafe Colombiano. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το link εδώ, νομίζω είναι περιττό να αντιγράφουμε έγκυρες πληροφορίες.

Ταξιδέψτε μαζί μας στον μαγικό κόσμο του κόσμου.

Αναχωρούμε στις 16 Φεβρουαρίου 2011...